Speelgoed van de Speelgoeddroom

Kinderen zijn dol op speelgoed, maar er zijn ook kinderen op de wereld die niet de mogelijkheid krijgen om lekker te kunnen spelen. Bent u op zoek naar speelgoed voor uw eigen kinderen of wilt u speelgoed schenken aan een ander kind? Bekijk dan eens het assortiment van de Speelgoeddroom.

De inspiratie

Door jarenlang rondreizen heeft de eigenaar van de Speelgoeddroom voortdurend kinderen overal ter wereld kunnen observeren tijdens hun spel. Dat was een leerrijke en boeiende ervaring, waardoor werd bevestigd dat spel en speelgoed mondiaal zijn. Veel kinderen over de hele wereld hebben meestal de kans om te spelen. Er wordt gespeeld om te leren en om plezier te maken. In Nederland besteden kinderen een groot deel van hun tijd aan spelen en hun ouders kunnen vaak veel en mooi speelgoed kopen. Dit is niet in alle delen van de wereld het geval. Er zijn ook delen van de wereld waar ouders geen speelgoed kunnen kopen en waar kinderen niet zomaar elk moment van de dag kunnen gaan spelen. Bij het samenstellen van het assortiment van de Speelgoeddroom is dit steeds in gedachten meegenomen.

Het assortiment

Ze verkopen bij de Speelgoeddroom onder andere : spellen en puzzels, houten speelgoed, poppen en knuffels, verkleedkleding en buitenspellen. Ga naar de site om het assortiment speelgoed te bekijken. Heeft u iets moois gevonden? Dan kunt u dit eenvoudig online bestellen.