De diensten van Packstore

Kan uw bedrijf hulp gebruiken bij het handmatig inpakken van goederen of één van de andere logistieke processen? Bij Packstore bent u dan aan het juiste adres. Packstore is een veelzijdige specialist in Co-packing, Logistiek en Fullfilment. Vanuit een centraal gelegen magazijn voeren zij logistieke diensten uit.

Diensten en voordelen

Bij Packstore bieden ze u veel diensten aan, waaronder het opzetten en afvullen van displays, inpakken van mailings, monteren van halffabricaten naar eindproduct, stickeren van diverse artikelen en het in- en ompakken van goederen. Naast deze diensten kan Packstore ook zorgen voor de opslag van uw goederen. Bij Packstore kunt u profiteren van een aantal voordelen. Zo is Packstore een maatschappelijk betrokken ondernemer en zijn behoeften en belangen van zowel klanten als de medewerkers belangrijk. Ook hanteren zij scherpe tarieven en kunt u gebruik maken van de unieke last-minute service. Packstore combineert maatschappelijk verantwoord ondernemen met de wensen van de klanten, namelijk kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven.

Een offerte aanvragen

Bent u nu benieuwd naar wat Packstore voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan op de site of laat uw gegevens achter en dan zullen zij u zo snel mogelijk terug bellen. Wilt u meer weten over Packstore, de sociale werkplaats in Utrecht? Ga dan naar de site.