Streepjes in de kindermode

Kinderkleding met streepjes is cool!

Eigenlijk zijn ze niet weg te denken uit het kindermodebeeld; streepjes. Kinderkleding met streepjes zien we al jarenlang en waarschijnlijk zullen de streepjes nooit helemaal verdwijnen als trend in de kindermode. Als het aan mij ligt mogen ze zeker blijven, want ik ben er gek op. Streepjes zijn cool!

Kinderkleding met streepjes

Streepjes in de wintercollectie van MIJN

Voor winter 2015/2016 gaat vooral MIJN helemaal los met strepen. Zowel voor de meiden als voor de jongens zitten er heel wat trendy items in de collectie met een prachtig streepdessin in roomwit/donkergroen. Door de combinatie van deze kleuren zijn de kledingstukken hip en trendy en een tikje klassiek. Maar door het gebruik van andere accentkleuren of het combineren van items in andere kleuren kun je tal van looks maken en hoeft het niet bij een classy look te blijven.

MIJN Wintercollectie 2015-2016

Meisjeskleding met streepjes

Voor de meiden met een zwak voor streepjes (of hun moeders) is de nieuwe wintercollectie van MIJN helemaal een luilekkerland. Er is werkelijk vanalles te krijgen in de gave roomwitte/donkergroene streep. We zien een legging, een kek rokje, diverse jurkjes, een vestje, een longsleeve en diverse hippe accessoires. Genoeg dus om helemaal uit je bol te gaan met strepen!

Meisjeskleding met streepjes

Jongenskleding met strepen

Jongens in strepen zijn cool! En eigenlijk ook een beetje schattig, maar dat moeten we hun maar niet verklappen:) Mijn eigen mannetjes hebben in ieder geval diverse items met streepjes in de kast hangen en deze worden volop gedragen.

In de MIJN wintercollectie zien we enkele gave longsleeves met strepen. Erg leuk aan de gestreepte items is het gebruik van de accentkleur oranje. Dit geeft een heel frisse en vrolijke touch aan de shirts.

Jongenskleding met strepen

 

En met zo’n geweldige beanie en warme colsjaal is je knulletje helemaal om op te vreten!

Stoere accessoires met strepen

Combineren met streepjes

Hoe combineer je die streepjes nou? Voor jongens is het lekker gemakkelijk. Stoere skinny jeans of jogpants en een paar coole stappers en je bent klaar!

Voor de meiden kan er lustig op los gecombineerd worden. En ook dat kan heel gemakkelijk met andere items uit de wintercollectie van MIJN. Want in deze collectie zijn alle kleuren zodanig op elkaar afgestemd dat alles met en door elkaar gecombineerd kan worden. Als hoofdkleuren zien we naast de roomwitte/donkergroene streep, staalblauw, grijs melee, donker oranje en een prachtige all-over bloemenprint op een ecru ondergrond.

Hieronder wat foto’s van te gekke combinaties. Laat je inspireren!

Combineren met streepjes voor meiden

Combineren met streepjes voor meiden

Combineren met streepjes voor meiden