Tolajo.be, de witte merel in de lingerie shops

Tolajo.be positioneert zichzelf als de online winkel voor de sexy en hedendaagse vrouw die op zoek is naar mooie en betaalbare lingerie en uitgaansjurkjes. Door hun uitgebreide aanbod zal iedere vrouw zeker iets, naar haar wens, kunnen vinden.

Om de shoppende vrouw te helpen in haar zoektocht is de indeling van de site zo opgebouwd dat er logische categorieën zijn zoals lingerie, jurkjes, het maatje meer, nachtmode, beenmode. Door simpel een eerste selectie te maken via de navigatie wordt u eenvoudig geholpen in het vinden wat je zoekt. Aan de hand van de aanwezige filters kan u het aanbod nog verder verfijnen door te zoeken op prijs, kleur, maat, maat,….

Tolajo.be bied zijn lingerie en jurkjes aan, aan eerlijke en betaalprijzen. Op hun Facebook, Twitter of blog pagina posten ze regelmatig kortingscodes. Voeg die toe aan je favorieten zodat je er geen enkele mist. Er zijn ook continue promoties op diverse artikelen tegen sterk verminderde prijzen, soms tot wel 70% korting.

Tolajo.be staat ook voor eerlijkheid, wat de online winkel doet door de klanten eerlijke en ongecensureerde artikel beoordelingen te laten schrijven en deze ook centraal bij het product toont. Alle producten worden ook waarheidsgetrouw weergegeven, door gebruik te maken van duidelijke en scherpe productfoto’s, getrokken vanuit verschillende hoeken, en gedragen door modellen met de maten van een normale Belgische of Nederlands vrouw. Geen maatjes 0 bij hun.

Bij de aankoop heb je de keuze tussen verschillende veilige betalingsmogelijkheden en transparante verzendingsmogelijkheden zoals Kiala, Bpost, PostNL, …. Als klant hoef je je ook geen zorgen te maken dat iemand zal weten dat je een sensueel setje besteld hebt als cadeautje voor je man. Alles wordt mooi anoniem verstuurd.