Tolajo.be, uw specialist voor panty’s en jarretelles

Tolajo.be is een gespecialiseerde webshop van lingerie en jurkjes. Het aanbod is heel gevarieerd en gaat van de basis stukken zoals een effen panty of de little black dress, die iedere vrouw in haar kleerkast zou hangen moeten hebben, tot de meer erotisch getinte lingerie zoals korsetten en super sensuele clubware jurkjes voor in de club of onder intimi.

 

Meer dan een simpele kous:

Kousen of panty’s worden door vrouwen dikwijls aanzien als iets om de benen warm te houden tijdens een uitje in de winter. Maar wat veel vrouwen vergeten is dat het ook een ongelofelijk stukje sexy lingerie kan zijn. Met een net panty kan je een saaie outfit doen opfleuren en de aandacht naar de benen afleiden. Met een zwarte panty zien de benen er dan weer strakker en slanker uit.

 

Kousen en jarretelle sets:

In het aanbod van lingerie voor de benen zoals netpanty’s, kousen en jarretelle gordels vindt iedereen zeker zijn gading. Of je nu effen panty’s zoekt voor een meer formele gelegenheid, netpanty’s voor een avondje in de club of kousen voor bij een sexy verpleegster kostuum, bij Tolajo.be vindt je zeker je gading. Ben je niet zo thuis in het mooi combineren van sets, dan kan je kiezen voor een complete set met zowel de jarretelles, string, gordel en soms ook de beha. Bij Tolajo.be vindt je naast beenmode van de betere merken zoals Cottelli lingerie of Leg Avenue ook de basics  vanaf €6.95.

 

Tolajo.be

Inspiratieloos? Ze laten je niet aan je lot over, zo vind je tussen de meer dan 300 productbeoordelingen u feedback van die kous die je wenst, ongecensureerd en open. Of abonneer je ook op hun Facebook of Twitter account en blijf op de hoogte van nieuwe en interessante artikelen op hun blog. Iedere maand plaatsen ze vele tips en tricks online van wat wel en niet te dragen.

Schrijf je snel in op hun nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10%. Zo blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwe artikelen of promoties.