Verkeersregelaarskleding bestellen

We kennen allemaal de verkeersregelaars bij verschillende evenementen. Deze personen zijn altijd goed zichtbaar met fluoriserende werkkleding. Dit is ook van belang. Verkeersregelaars moeten altijd herkenbaar zijn en goed opvallen. Dit is voor hun eigen veiligheid en voor de veiligheid van anderen. Bij de Verkeersshop kunt u terecht voor verkeersregelaarskleding.

De collectie van de Verkeersshop

Bij de Verkeersshop hebben ze een brede collectie aan verkeersregelaarskleding. Zo verkopen onder andere: werkjassen, werkbroeken, overalls, verkeersregelaarskleding, regenpakken, helmen, schoenen en nog veel meer. Om het werk van verkeersregelaar goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat zij goed herkenbaar en goed zichtbaar zijn, ook in het donker. Fluoriserende kleding is daarvoor de oplossing. Als deze personen goed opvallen kunnen ongelukken en problemen worden voorkomen.

Benieuwd naar het assortiment?

Bent u benieuwd naar de collectie van de Verkeershop? Ga naar de site en bekijk het assortiment verkeersregelaarskleding. Op de site kunt de kleding gemakkelijk bestellen. Voor €8, 50 wordt de kleding al bij u afgeleverd. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met de Verkeersshop. Ook kunt u contact opnemen indien u naar een speciaal artikel op zoek bent, maar u dit artikel niet kunt vinden. Zij gaan dan voor u op zoek.