Open of gesloten systeem

Voor wanneer u op zoek bent naar een mooie gashaard, dan zit u bij de specialist genaamd de Haardenexpert aan het juiste adres! Deze specialist verkoopt de meest geweldige haarden en kachels en dit allemaal tegen enorm scherpe prijzen. De specialist biedt dit allemaal aan via hun website en u kunt hierdoor heel gemakkelijk vanuit huis een nieuwe haard of kachel bestellen. Zo zijn de gashaarden van de Haardenexpert een enorm populair product en worden deze enorm vaak bestelt door de Nederlander. Een gashaard is echt dé manier om uw huis te verwarmen en dit is dan ook de voornaamste reden dat deze zo populair zijn.

Open systeem

Wanneer u een gashaard koopt, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende soorten systeem. Allereerst heeft u de keuze om een gashaard met een open systeem aan te schaffen. Dit wilt zeggen dat de gashaard gewoon de zuurstof uit de kamer haalt en hier verder niets bij komt kijken.

Gesloten systeem

Wanneer u kiest voor een gesloten systeem, dan wordt er niet zuurstof uit de kamer gehaald, maar moet deze op een andere manier worden gehaald. Gashaarden met een gesloten systeem krijgt hun zuurstof door middel van een rookkanaal.