Vliegles Teuge

Vliegles Teuge is onvergetelijk!

Dit blog gaat over een ervaring dat ik meegemaakt heb op Teuge Airport. Tijdens vliegles Teuge stapte ik in een vliegtuig vanaf Teuge Airport en ging ik zelf vliegen door de prachtige omgeving. Vanaf dit vliegveld worden veel vlieglessen gegeven en dat is echt een aanrader voor iedereen. Een vliegles in Teuge vergeet je namelijk nooit meer!

De instructies vooraf vliegles Teuge

De vliegles Teuge begint met een briefing van de piloot waarmee je samen de vliegles ervaart. Met een ervaren piloot start je de vliegles met een duidelijke instructie over welke handelingen je moet uitvoeren en een aantal handige tips voor de vliegles. Na afloop van de instructie, stap je gezamenlijk in het vliegtuig. Dan begint de geweldige ervaring pas. Wat vooral prachtig was tijdens vliegles Teuge was, dat ik de prachtige omgeving ook kon fotograferen doordat de piloot het stuur overnam.

Vliegles Teuge: keuze uit twee vliegtuigen

Kies je voor een vliegles in Teuge, dan kan je kiezen uit twee vliegtuigen voor jouw vliegles. Voor iedereen die een vliegles in Teuge wil volgen is er een vliegtuig beschikbaar. De ene vlieger kiest voor een snelheidsmonster en de ander kiest voor een vliegtuig waarbij meerdere passagiers kunnen genieten van de ervaring. Er is keuze uit de volgende vliegtuigen: Cessna 172 en de Cessna 152.

Een vliegles in Teuge kan je ook cadeau doen

Voor mij was een vliegles Teuge een onvergetelijke ervaring, maar het is nog veel leuker om een kennis  of vriend/vriendin te verrassen met een cadeau vliegles. Daarin geef je de ander een vliegles cadeau en laat je hem of haar dezelfde ervaring beleven als dat jij hebt mogen doen. Een vliegles is een enorme adrenalinekick!