Advies voor een CE keurmerk

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan begeleiden en adviseren als het gaat om de veiligheid van uw producten? Dan bent u bij HMPA aan het juiste adres. HMPA is de specialist als het gaat om het adviseren of uw producten wel veilig genoeg zijn. Zij kunnen u op een professionele manier ondersteunen en een CE keuring uitvoeren. 

Het bedrijf

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw producten en machines veilig zijn en op een veilige manier kunnen worden gebruikt. Hiervoor kunt u de zogeheten CE keuring voor laten uitvoeren. Dit is een verplichte keuring voor bedrijven binnen Europa die zich bezig houden met het produceren en verkopen van verschillende typen producten. Als een bedrijf deze keuring niet laat uitvoeren loopt het bedrijf de kans dat er maatregelen zullen worden genomen tegen het bedrijf.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over HMPA of een CE keurmerk voor veiligheid? Hiervoor kunt u de website van het bedrijf bezoeken. Op de website vindt u meer informatie over alle diensten van HMPA en kunt u op uw gemak bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen. Zo kunt u hier onder andere op uw gemak lezen hoe het bedrijf werkt. Via de website kunt u tevens meer informatie aanvragen of direct een afspraak maken.