Vlot rolluik maken

Wil je vlot je rolluik maken en zoek je daarvoor een vakkundige technieker? Dan is ROMASS de partij waarnaar je opzoek bent. Rolluiken zorgen ervoor dat een ruimte wordt verduisterd en beveiligd. Rolluiken zorgen ervoor dat inbrekers worden afgeschrikt. Inbrekers kunnen minder snel een raam inslaan, waardoor het meer werk vergt om een huis of ruimte binnen te komen. Bovendien geef je voorbijgangers geen inkijk in je huis, waardoor je privacy gewaarborgd kan blijven. Om de voordelen van een rolluik te behouden is het belangrijk dat er snel een technieker je rolluik kan komen maken.

Rolluik maken

ROMASS is al meer dan 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken rolluiken. Onze techniekers kunnen alle problemen met een rolluik maken. Of het nu gaat om lamellen die uit de rail zijn, een motor die kapot is of een handzender die niet meer werkt. Onze vakkundige techniekers lossen het voor je op. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen ze alle problemen met een rolluik oplossen.

We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Bijvoorbeeld, staalkabels, handzenders, scharnieren en nog veel meer. De techniekers beschikken over een reservebus waar een voorraad reserve onderdelen aanwezig is. Kapotte of versleten onderdelen kunnen tijdens het maken van een rolluik direct op locatie worden vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad is, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra we de onderdelen binnen hebben, sturen we een technieker naar je toe om het onderdeel te plaatsen.

Voordelen van een goed werkende rolluik

Rolluiken kunnen naast het zorgen voor een donkere ruimte ook ervoor zorgen dat je huis goed beveiligd is. Je maakt het inbrekers moeilijk om je huis binnen te komen. De kans op een inbraak wordt hierdoor ook verlaagd. Daarnaast zorgt een goed werkende rolluik ervoor dat je huis in de winter warm blijft en in de zomer koel. Dit doordat een rolluik ervoor zorgt dat je huis goed geïsoleerd wordt waardoor de warmte binnen blijft en de kou buiten houdt in de winter.

Afspraak maken

De techniekers van ROMASS staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om vlot je rolluik te maken. Via onze website dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe. Ze gaan proberen om de problemen met je rolluik op te lossen. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kan je terecht op onze website of contact met ons opnemen.