Weerdenburg geeft assertiviteitstraining voor op het werk of prive

Assertiviteit speelt een grote rol in het leven van een mens. Door goed voor jezelf op te komen, je mening te durven geven en door eerlijk te zijn  naar anderen ben je ook altijd eerlijk naar jezelf. Veel mensen vinden het lastig om in diverse situaties assertief te zijn. Maar gelukkig zijn hiervoor trainingen die je assertiviteit vergroten. Niet alleen handig voor thuis privé maar kan bijvoorbeeld ook van toepassing zijn in een werksituatie. Klik op de link voor meer informatie over de assertiviteitscursus.

Waarom is assertief zijn belangrijk?

Om ervoor te zorgen dat je niet overspoelt raakt met werk, anderen niet over jou heen lopen of door je eigen emoties niet tekort te doen heb je wat assertiviteit nodig. Dit is belangrijk om een gelukkig mens te zijn wat eerlijk is naar zichzelf en naar anderen. Dit kan je trainen door je eigen valkuilen te leren kennen en door diverse handvatten aangereikt te krijgen waarmee je je assertiviteit vergroot. Een mooie manier om jezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en tevens in de dagelijkse praktijk hier de positieve gevolgen van te ontdekken.

Assertiviteit voor het oprapen!


Meld je ook aan  voor de cursus en wie weet ga jij 2015 een stuk assertiever worden, ook voor assertiviteitstraining in Rotterdam.