De beste koffiegadgets

Duizenden Nederlanders hebben elke ochtend een bak koffie nodig om goed wakker te worden en de dag goed te starten. Supermarkten spelen hier goed op in met allerlei soorten koffie en manieren om koffie te maken zoals koffiepads en cups voor dolce gusto of koffiecups voor nespresso. Om de ochtend nog leuker en makkelijker te maken bespreken we vandaag de beste koffie gerelateerde gadgets.

 

Bodum Latte Milk Frother

Voor veel mensen is een koffie geen geslaagde koffie zonder een lekkere laag melkschuim. De Bodum maakt heerlijke laag melkschuim door de spiraal in het midden. De Bodum werkt op batterijen wat natuurlijk alleen maar handig is. De Bodum is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, dus er is altijd een kleur die bij je keuken past.

 

Zelfroerende mok

Het is 2018. We zijn al jaren in staat mensen de ruimte in te schieten, als je geen zin hebt om te stofzuigen of je gras te maken kun je dit door een robot laten doen en zelf autorijden hoeft binnen een paar jaar ook niet meer. Waarom moeten we dan toch nog gewoon zélf onze koffie roeren? Dat moeten de makers van de zelfroerende koffiemok gedacht hebben toen ze hem bedachten. De zelfroerende koffiemok werkt op batterijen en doormiddel een knop op het oor, kun je de koffie roeren.

 

Koffiewekker

Als je wanneer je wakker wordt meteen een kopje koffie wil hebben moet je The Barisieur hebben. Deze wekker maakt een kopje koffie wanneer het alarm afgaat. Zo kun je wakker worden met de geur én smaak van heerlijk vers gezette koffie. Als je meer van de thee bent, moet je niet in paniek raken, want deze wekker kan dat ook. De wekker werkt met inductieplaatjes, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat opeens je huis in de fik vliegt, terwijl je koffie aan het pruttelen is.