Oracle Primavera software

ARAM Software & Consultancy focust zich op de totale beheersbaarheid van de projectportfolio binnen project gedreven organisaties. Oracle Primavera is de meest gebruikte applicatie om hieraan bij te dragen.

ARAM Software & Consultancy

ARAM Software & Consultancy is ontstaan door toedoen van een aantal specialisten binnen de ARAM Group. Jarenlange ervaring en diepgaande kennis van verschillende vakmensen werden op deze manier verbonden. De organisatie streeft vanaf haar oorsprong naar een optimalisatie van de projectomgeving binnen project gestuurde organisaties. ARAM Software & Consultancy is uniek doordat zij veel ervaring hebben en daarnaast flexibele software en diepe branchekennis hebben. ARAM heeft als doel om tijd, geld en middelen op een efficiënte en effectieve manier beheersbaar te maken. Zij ambiëren kennisproblemen in de ERP omgeving van project gestuurde organisaties op te lossen.

Oracle Primavera

ARAM verkoopt Oracle Primavera. Oracle Primavera is een veel gebruikte projectmanagementsoftware om bij te dragen aan de beheersbaarheid. De beheersbaarheid van de projectportfolio is een belangrijke succesfactor voor project gestuurde organisaties. Het productaanbod van Primavera is divers en uitgebreid zodat het uw projectportfolio op meerdere manieren kan ondersteunen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn en wat Primavera voor u kan betekenen? Op de site van ARAM vindt u veel informatie. Ook kunt u gerust contact opnemen met ARAM Software & Consultancy en dan helpen zij u graag verder.