Een unieke watervergadering

Speciaal voor onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel heeft onze baas dit jaar eens wat anders bedacht en heeft onze werkcafé plaats gemaakt voor een unieke locatie voor onze nieuwjaarsborrel. Onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel heeft namelijk dit jaar plaats gevonden op het water en dit heeft allemaal plaats kunnen vinden met behulp van Rederij Celjo! Deze specialist stelt namelijk enkele boten van hun beschikbaar voor bijvoorbeeld verschillende feesten, maar daarnaast is het ook mogelijk om met het hele team te gaan vergaderen op het water!

Een unieke vergadering

Een nieuwjaarsborrel is natuurlijk enorm leuk en gezellig en natuurlijk wordt er dan enorm vele alcohol gedronken. Echter heeft mijn baas voor de nieuwjaarsborrel allereerst een enorme vergadering gepland die ook net als de borrel op het water zou plaatsvinden. Hier hebben wij enkele uren met het hele team vergaderd, waarna wij vervolgens vertrokken naar de andere kant van de boot waar wij heerlijk met het team konden genieten van enkele versnaperingen en dit allemaal onder het genot van een biertje. Het was een unieke ervaring voor ons allen, omdat wij sinds lange tijd weer eens buiten de werkmuren waren en toch met het hele team waren.

Op het water

Wilt u ook eens genieten van een heerlijke vergadering op het water? Heeft u altijd eens weten wat vergaderen op het water met uw team zou doen? Surf dan naar de website!