Fysiotherapie Purmerend aangesloten op Orthonet

Wie naar de Fysio moet in Purmerend ervaart vanaf nu het gemak van orthonet. Dit is een netwerk dat een nauwe samenwerking tussen orthopeden en fysiotherapeuten mogelijk maakt. Door hierop aangesloten te zijn wordt de revalidatie voor veel mensen die een operatie hebben ondergaan versoepeld. De samenwerking draagt bij aan een versnelling van de revalidatie, doordat er direct contact mogelijk is kan de revalidatie aangepast worden aan de behoefte van de patiënt.

Digitaal netwerk biedt uitkomst voor fysiotherapie in Purmerend
Als men een operatie aan schouder, heup of knie heeft ondergaan kan het werk van de fysiotherapeut in bijvoorbeeld Purmerend beter afgestemd worden op de specifieke medische ingreep. Iedere situatie is anders als ook iedere patiënt. Doordat er eenduidige communicatie mogelijk is dat ontstaat uit doeltreffend overleg kan de patiënt beter geholpen worden. Ook blijft de orthopedisch chirurg de patiënt volgen na afloop van de operatie. Indien nodig kan de fysio in Purmerend aangepast worden met informatie van de behandelend chirurg, zonder dat hier een extra afspraak voor gemaakt dient te worden. Het levert daarom ook zowel een kostenbesparing als tijdbesparing op.

Een sneller herstel na de operatie door samenwerking met fysiotherapeut Purmerend
Voor de patiënt is maar een ding belangrijk, dat het herstel goed verloopt zodat de maximale heling bereikt kan worden. Het herstelproces wordt inzichtelijk gemaakt door periodiek test-en meetmomenten uit te voeren. Op deze manier wordt het mogelijk tussentijds het revalidatieproces bij te sturen door de fysiotherapie in bijvoorbeeld Purmerend.