Poorten service

Professionele poorten service gezocht?

Heeft u problemen met uw elektrische of handbediende poort? Is bijvoorbeeld uw motor defect, doet u afstandsbediening het niet meer of bent u hem kwijt of heeft u kapotte kabels? ROMASS heeft een poorten service waar u terecht kan voor alle soorten herstellingen en vervangingen aan alle type garagepoorten.

Ook kunt u terecht bij ROMASS voor een onderhoudsbeurt. ROMASS is sinds 1995 dé onderhoudsspecialist voor alle types en merken poorten. Zo onderhoudt ROMASS sectionaaldeuren en kanteldeuren. Maar ook roldeuren kunt u  toevertrouwen aan de professionele servicetechniekers van ROMASS.

ROMASS biedt u een volledige poorten service.

Waarom ROMASS

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist en heeft ruime ervaring in het repareren en onderhouden van alle types en merken poorten. Om u de beste garagepoorten service te kunnen bieden worden de techniekers van ROMASS regelmatig bijgeschoold om kennis te nemen van de laatste technieken en nieuwste garagepoorten. Wanneer u een kapotte garagepoort heeft en deze niet meer kan openen of sluiten wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. ROMASS is 24/7 bereikbaar en u kunt altijd zelf snel en makkelijk online een afspraak maken. De techniekers van ROMASS zijn altijd snel ter plaatse. In de meeste gevallen kunnen de techniekers binnen 2 uur ter plaatse zijn, maar in ieder geval binnen 48 uur.

Afspraak maken met de poorten service van ROMASS

Wilt u een afspraak maken met een van onze professionele monteurs voor onderhoud of herstelling aan uw poort? Maak deze snel online.