Tuinmeubelen reinigen

Om je geliefde tuinmeubilair nog langer mooi te houden, is het belangrijk deze goed te onderhouden. De meeste mensen maken hun tuinmeubelen 1 of 2 keer per jaar goed schoon. Maar toch kan extra onderhoud bijdragen aan het behoud van het materiaal. Gelukkig heeft 4 Seasons Outdoor daarvoor een speciale onderhoudslijn.

Tuinmeubelen reinigen en beschermen

Tuinmeubelen zijn er in enorm veel soorten en materialen. Van wicker tot teak, van RVS tot natuursteen. Ieder materiaal heeft zo haar eigen behandeling nodig. Speciaal voor teak meubels heeft 4 Seasons Outdoor een lijn met reinigers en beschermers, maar ook speciale behandelingen die het teak witter of juist grijzer maken.

Heb je tuinmeubelen van wicker, graniet, kunststof of RVS? Ook voor deze materiaalsoorten heeft 4 Seasons Outdoor speciale beschermers. Met de speciale Stainless Steel Rust Preventer & Remover is jouw RVS tuinset altijd goed beschermt tegen roest. Ook voor glazen tuintafels zijn er speciale glas reinigers en beschermers.

Naast tuinmeubelen ook BBQ reinigen

Hou jij enorm veel van barbecue├źn, maar vind je het lastig om deze steeds grondig te reinigen? De 4 Seasons Outdoor BBQ lijn biedt de oplossing! De barbecue is weer als nieuw met de speciale ontvetter, reiniger en polisher. Wil je meer informatie over deze speciale producten of ze direct online bestellen? Kijk dan in de webshop van fonteyn: http://www.fonteyn.nl