Verzekering Vergelijken

Geld besparen door premievergelijking op 1verzekering.nl

1verzekering.nl biedt u de mogelijkheid de premies en voorwaarden te vergelijken van autoverzekeringen, inboedel- en opstalverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen en zorgverzekeringen. 1verzekering.nl is een uiterst betrouwbare site, waar u eenvoudig en snel de op uw wensen afgestemde verzekering vindt tegen de laagste premie.

 

Autoverzekering

Voor uw autoverzekering heeft u de keuze uit een WA autoverzekering een WA plus of beperkt casco verzekering of een allrisk of volledig casco verzekering. De WA verzekering dekt alleen de schade, met uw voertuig veroorzaakt, aan derden. De WA plus of beperkt casco dekt daarnaast ook schade aan uw eigen voertuig als deze schade het gevolg is van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel of botsing met dieren. DE WA plus of beperkt casco verzekering is aanzienlijk goedkoper dan de allrisk of volledig casco verzekering. Bij de allrisk verzekering wordt dan ook niet alleen de schade van de tegenpartij vergoed maar ook de schade aan uw eigen auto, ook al hebt u zelf schuld aan de schade.

 

Inboedel- en opstalverzekering

Een inboedelverzekering valt net zoals een opstalverzekering onder de woonverzekeringen. Een inboedelverzekering sluit u af als u uw inboedel wilt verzekeren tegen schade door brand, breuk, diefstal en waterschade. Een opstalverzekering is belangrijk als u een eigen woning bezit. U kunt dan ook uw pand verzekeren tegen schade door brand, storm, blikseminslag en tegen waterschade.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is wenselijk voor iedereen, maar niet verplicht.

Door u of een gezinslid financiële schade, toegebracht aan iemand anders of zijn/haar bezittingen, wordt door een aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Een ongelukje is zo gebeurd en dan kan het bedrag aan financiële schade flink oplopen. Het is dan prettig als u daarvoor verzekerd bent.

 

Rechtsbijstandverzekering

Deze verzekering is niet wettelijk verplicht, maar wel aan te raden. Als u of een van uw gezinsleden in een conflictsituatie komt dan kunt u in dat geval altijd rekenen op advies en juridische bijstand van uw rechtsbijstandverzekering. Hebt u geen rechtsbijstandverzekering, dan kunnen de kosten voor advies of juridische bijstand flink oplopen, terwijl u hiervoor verzekerd kan zijn voor een relatief laag bedrag per maand aan premie.

 

Reisverzekering

Een reisverzekering is belangrijk om, als u op reis bent, eventuele medische kosten vergoed te krijgen en uw waardevolle spullen te verzekeren tegen schade en/of verlies. Uw bagage kan gestolen worden of beschadigd raken. Met een reisverzekering is deze schade gedekt.

 

Zorgverzekering

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering te hebben. Overstappen naar een andere zorgverzekeraar is voor de meeste verzekerden mogelijk nadat rond 15 november de premies door de verzekeraars bekend zijn gemaakt. U hebt dan de tijd tot en met 31 december. Tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekeraar is alleen mogelijk in enkele situaties: onder andere als u 18 jaar wordt, als u gaat scheiden of als u naar Nederland verhuist vanuit het buitenland.

 

Op 1zorgverzekering.nl vindt u de verzekering die u wenst, tegen de laagste premie.